Takže abych navázal kde jsem skončil. V galérii mají různé druhy umění a vstup je zdarma. Je pravda, že z venku nevypadá příliš velká, ale je tam i několik podzemních podlaží. Pokud se zajímáte o umění stojí za to to vidět. Ja jsem ji spíše proletěl ale některé věci mě docela zaujali. Avšak neměl jsem sebou foťák a dost se tam nesmělo fotit.

Jinak jsem chodil do školy a prostě žil a nic zvláštního nepodnikal.

V neděli jsem se pak vypravil ještě jednou do botanické zahrady trošku lépe si ji projít a něco více nafotit. Taky jsem si zde chvilku poležel na trávě a relaxoval. Je to vážně okouzlující místo.

Jelikož tu teď dost pršelo tak jsem svůj noční výlet odkládal až do dneška. Zato dneska to bylo vážně báječné. Celé centrum krásně svítilo a k tomu ještě vyšel měsíc. Prostě nádhera. Osobně se mi Sydney líbí mnohem více v noci než přes den. V noci je to okouzlující a překrásné město. Můžete posoudit sami z fotek.

Jinak stále hledám práci zatím tedy neúspěšně, ale dnes se mi pokoušeli dovolat tak musím zkusit ráno zavolat zda mají zájem mě vidět, nebo potřebují jen něco ověřit. Uvidíme, stále doufám, že najdu něco v oboru. V pondělí jsme psali také první srovnávací test a všichni tvrdily, že byl těžký. Po pravdě mě nepřišel nijak těžký, ale výsledky zatím neznám. Jsem zdravý a žiji. Co víc si přát 🙂