Jelikož byla předpověď počasí na neděli příznivá rozhodl jsem se podniknout další poznávací výlet. Tentokráte jsem vyrazil do Watsons Bay na jižním břehu zátoky ve které se rozkládá přístav. Je to pěkné místo, ale mnohem více se mi líbil Gap (nejlépe přeloženo do češtiny asi jako Mezera). Jsou to útesy, které uzavírají tuto zátoku. Na této straně v minulosti byla rozmístěná děla jenž chránila přístav. Stále je zde nějaká vojenská základna, jejíž hlavní bránu tedy nesmíte fotit. Tak mám alespoň minu co byla před vjezdem.

Kousek odtud je i funkční maják. Musím se zde vypravit někdy v noci musí to být nádherné.

Také je zde nudistická pláž, ale mám spíše pocit, že je to pláž exhibicionistů, než lidí co by vyznávali nudismus nebo jsou proste obojí (pravda chvíli jsem i přemýšlel, že je to místo kde bych mohl vyzkoušet jaká je voda když jsem neměl sebou plavky :-)).

A také jsem se nepochlubil od tohoto týdne jsem již na vyšším stupni. Nepřijde mi to nijak náročné. Předpokládám, že ten poslední stupeň bych zvládnul taky kdybych neměl problémy s gramatikou.

V pondělí byly nějaký Bankovní svátek, takže jsem měl prázdniny, ráno to moc nevypadalo, ale odpoledne bylo docela pěkně a tak jsem využil pozvání na trochu anglické konverzace v Botanické zahradě a následně když začalo pršet v čokoládovně Lindt na Martins Place (horká čokoláda byla výborná).

A to je asi pro dnešek zase vše. V neděli už se budu stěhovat do centra a tak se mám na co těšit. Pak se třeba zase rozepíšu.

Ještě předtím bych však rád dodělal článeček o cestování po Rumunsku, které jsme podnikly loni v srpnu. Tak uvidím snad zítra zde opět bude něco nového.