První prázdninový týden proběhl velmi poklidně a nic až tak zvláštního se nestalo. Díky tomu, že už mám konečně práci a mám tedy nějaký příjem jsem si i koupil kolo. Zatím ho však nemám, jelikož si ho budu muset vyzvednout.

Práce je perfektní a docela slušně placená, jen teď ještě zkouším sehnat něco na dopoledne abych si teď třeba vydělal nějaké peníze navíc na další prázdniny a cestování. Ale doufám, že si ji udržím. Mohl bych tam totiž pak pracovat i když bych chodil do školy. Navíc mě to docela baví a nabíjí. A také zvažují přestěhování někam do Randwicku a blízkého okolí.

Tak a konečně dnešní parádní den. Už když jsem večer šel přístavem a viděl jsem tu loď, tak jsem věděl, že se na ni svezu. Vzal jsem si tehdy letáček a po nějakém čase přemýšlení jsem si zaplatil jednodenní plachtění na moři. Jedná se o historický trojstěžník z roku 1872, který obnovily a spustily na vodu v roce 2000. Trup je kovový a loď je to vážně velká.

Dnes bylo báječné počasí na plachtění jelikož bylo téměř zcela jasno a dost větrno. Bohužel z ohledu k pasažérům jsme nejeli na plné plachty, ale i tak jsem si to užil a trošku i pomohl posádce s napínáním plachet a tak. Škoda, že to byl jen jednodenní výlet, byla by to krása jen si tak plachtit po moři.

Fotky tentokráte najdete jen ve fotogalerii, doufám, že se vám budou líbit. Tak zase příště.