Tak v pondělí jsem byl poprvé ve škole. Byl to jen takový informační den, kdy se do nás snažili nasypat co nejvíce informací. Něco jsem si z toho dne určitě odnesl. Také jsem obdržel v pondělí TFN, které potřebuji k legální práci zde v Austrálii.

V úterý už mi začala výuka, ale jsem jen v v pokročilých což už jsem si absolvoval vícekrát a zdá se mi to hodně jednoduché, ale uvidíme co po pár lekcích. Hlavně mi to může hodně pomoci rozmluvit se. Učitelé se zdají v pohodě a myslím, že by mi to mohlo i něco přinést.

Školní budova není nijak velká, ale zvládají tady nějakých 500 studentů. Ale všude je dost hodně Asiatu. Dost z nich má problémy s výslovností dost podobně jako Brazilci. A také jsem spolehlivě poznal rusku ještě dříve než řekla odkud je. Je to tu zde velmi pestré co se týče národností. A na škole je i pár čechů.

Včera jsme po škole šli do Národního námořního muzea. Vstupné je dobrovolné, ale je takové menší, ale přesto je tam co vidět. Dnes se chystáme do Galérie umění v Botnické zahradě, tak jsem zvědav.

Jinak se mám dobře a nemůžu si na nic stěžovat. Je tu hezky i když po ránu je trošku zima, ale to se asi dá v zimě očekávat. Jinak hledám práci a ubytování ale zatím bez úspěchů.

Takže žiji a vše je v pořádku. Bohužel jsem zatím neměl příležitost abych splnil své resty, které jsem si sem přivezl.